8 Ekim 2019 Salı

TLS Group Avantajlar Sunuyor!

Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere kripto para dünyası ve blockchain teknolojisi gün geçtikçe hızla gelişmekte ve yeniliklere kucak açmakta. Sizlere bu blog üzerinden yeni proje ve fikirlerin tanıtımını yapmaya devam ediyorum. Bir çok yeniliğin ortaya çıktığı bu günlerde piyasayı takip edip nabzını yoklamak gerçekten zor. Sizler için en iyi projeleri seçerek onlar hakkında fikir edinmenizi sağlamak istiyorum. Sizlere TlsGroup projesinden bahsedeceğim.




TLS Grubu, Yeşil Enerji ve para yönetimi algoritmaları kullanan devrim niteliğindeki bir şifreleme para madenciliği şirketidir. Blockchain - zaten insanların para, ödeme ve para sistemi anlayışlarını değiştirdi. Konumlandırma - blockchain teknolojisini kullanarak evrensel bir P2P ve B2B ödeme mekanizması yaratıyoruz. Roadshow - özel ve kurumsal yatırımcıları bir araya getiriyoruz.

TLS Grubu, temiz enerji segmentinde kripto para birimi yönetimi ve portföy yönetimi çözümleri sunan lider bir tedarikçidir. Ortaklarımızla birlikte en büyük fonlardan biri olmak için çalışıyoruz ve halihazırda kripto para birimi madenciliği kullanmak için güneş enerjisini işlemek için eşsiz bir teknolojiye sahibiz. Kullandığımız teknoloji, yatırımcının ayda% 40 oranında pasif gelir elde etmesini sağlayacaktır.

CSP - güneş ısısını parite seviyelerinde elektriğe dönüştüren teknoloji. Ortağımız Si14'ten Stirling CSP, geleneksel Fotovoltaik (PV) teknolojisinden birkaç kat daha verimli güneş enerjisinden elektrik üretiyor. Gün boyunca güneşi takip eden servo ve takip sistemi sayesinde. Sonuç olarak, elektrik piyasadaki kW başına en düşük fiyata üretilir. İş modelimizi anlamak, TLS belirteci hakkında net bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır, çünkü doğası gereği ethereum blockchain üzerine kurulu bir güvenlik belirtecidir ve bir ERC-20 belirtecidir.





Güvenlik belirteci, adından da anlaşılacağı gibi, değerli kılan temel bir varlığa sahiptir (güvenlik belirteçleri ve Beyaz Tahtadaki özellikleri hakkında daha fazla bilgi). Jeton sahiplerine, şirketin kârının bir kısmını orantılı olarak alma hakkı verilecektir. 
TLS programının yatırım hedefi, müşteri sermayesinde istikrarlı, hızlandırılmış bir büyüme elde etmektir - en umut verici, çok kârlı ve nispeten hızlı bir şekilde uygulanan projelere profesyonelce yatırım yaparak - bir hibrit aracılığıyla sürdürülebilir, artan kar üretebilecek bir veri merkezi oluşturarak Yönetim Sistemi.

Vakfımız, ortaklarıyla birlikte, kripto para birimi madenciliğinin kullanımı için güneş enerjisini işlemek için benzersiz bir teknolojiye sahiptir. Daha fazla ayrıntı aşağıda bulunabilir. TLS belirtecine yatırım yaparak, şirketin hissedarı olursunuz ve şirketin gelirinin bir kısmını alma hakkına sahip olursunuz, gelirin% 40'ı, veri merkezini başlattıktan sonra akıllı sözleşme belirtecine günlük olarak ödenir.

Fon yardımıyla madencilik kripto para birimini başlatmak için madencilik ekipmanı satın almaya gerek yoktur. Kullanılan teknoloji ayda% 40 pasif gelir elde etmenizi sağlar. Herkes, geleneksel biçimde madenciliğin enerji harcayan bir işletme olduğunu bilir, madencilik ekipmanının piyasaya sürülmesi ve işletilmesi için Yeşil Enerji teknolojimizi kullanırız.
Jeton bilgisi:
İsim: TLS Jeton
Sembol: TLS
Tür: ERC20
Form: Güvenlik (Kâr Payı)
Ondalık: 8
Azami konu: 2 milyar TLS
Soft kapak: 10 000 000 USD
Sabit kapak: 20 000 000 USD
Belirteçlerin% 99,99'u ücretsiz satış için dağıtılmıştır, bir belirteç akıllı sözleşmesi belirteçlerin yakılmasını sağlar - bu, karalama işleminin etkisini ortadan kaldırmak için gereklidir.
+ 7-423-421-12-07 Rusya, Ussuriisk
+64 (27) 6666-220 Yeni Zelanda, Auckland+972 53-333-3923 İsrail, Ramat Gan+382 63 438 723 Karadağ, Budva

info@tlsgroup.io

0xf6214c2F7028f289C4DB8be6149B3b984C733482

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder