3 Ekim 2019 Perşembe

ASCLEPIUS - Sağlık Sektörünü Kökten Değiştirecek!

Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere kripto para dünyası ve blockchain teknolojisi gün geçtikçe hızla gelişmekte ve yeniliklere kucak açmakta. Sizlere bu blog üzerinden yeni proje ve fikirlerin tanıtımını yapmaya devam ediyorum. Bir çok yeniliğin ortaya çıktığı bu günlerde piyasayı takip edip nabzını yoklamak gerçekten zor. Sizler için en iyi projeleri seçerek onlar hakkında fikir edinmenizi sağlamak istiyorum. 
Bilgi birikimiyle tıbbi alana yenilik getiriyoruz. Bulut tipi elektronik tıbbi sicilimiz iMedsn, yeni nesil işlemler sunar ve iMedsn'de tanılama desteği bilgilerini içerir. Çeşitli hastalıkların tanı ve tedavi protokolleri ile ilgili olarak, öncelikle her bir teknik birlik tarafından önerilen protokolü kurduk.Gelecekte, çeşitli uzmanlardan bilgi toplayacağız ve tıbbi kayıtlara atıfta bulunarak kayıtlı adı kullanmayı mümkün kılacağız. Ek olarak, bu hizmetin altında yatan tıbbi veriler oldukça gizlidir ve değiştirilmemeli veya sızdırılmamalıdır. Bunu göz önünde bulundurarak, tıbbi verileri yönetmek için blockchain teknolojisini kullanan uygulamalar yarattık. Bu teknoloji ile dış saldırılara karşı güçlü bir platform oluşturmak mümkündür.

Misyonumuz

Günümüzde tıpta, tıbbi bakımın sağlanmasında, bölgelere ve servetlere göre eşitsizlik görüyoruz. Bir yandan, yapay zeka ve omik gibi tıpla ilgili alanlarda sürekli ilerlemeler ve keşifler tarafından desteklenen son derece tıbbi bakımın hızlı bir şekilde gelişmesine tanık oluyoruz. Öte yandan, çok sayıda insanın, dünyanın pek çok yerinde, genetik temelli bireysel ilaçları, en azından, en azından, temel tıbbi tedavi almak için mücadele ettikleri gerçeğini görmezden gelemeyiz. Bugün dünyada var olan eşitsizlikleri düzeltme çabasının bir parçası olmak istiyoruz.
Misyonumuz, bilgi teknolojisi konusundaki bilgi birikimimizi ve uzmanlığımızı kullanarak, tıbbi bakım ve dünyadaki herkes için en yeni teknolojiyi kullanmanın yolunu açmaktır. Dünyanın her vatandaşının en gelişmiş tıbbi bilgi ve uzmanlıktan yararlanabileceği dünya çapında bir sağlık ağı öngörüyoruz. Eski Yunan tıp tanrısı Asclepius'a göre Asclepius Ağı olarak hayal ettiğimiz ağa ad verdik. Yunan tanrıları sayesinde sanki birçok insandan coşkulu destek alacak kadar şanslıydık. Önümüzde uzun bir yolculuğun başlangıcındayız ancak ağa katılmak istediklerini belirten birçok kişi ile iletişim kurduk. Elektronik tıbbi kayıtların işlenmesinde patentli teknolojideki kanıtlanmış performansımız, teknolojideki gücümüzü açıkça göstermektedir. Rekorumuzun desteklediği teknolojimizin gücüyle, bu dünya çapındaki ağı Asya'dan inşa etme projemize başladık.

Dünyadaki herkes için en gelişmiş tıbbi bakımı mümkün kılın

Misyonumuz, dünyadaki tıbbi bakım bilgi ve uzmanlığını bütünleştirmek ve en gelişmiş tıbbi bakımı herkes için eşit olarak sağlamaktır. Küresel olarak, araştırmacılar çeşitli teknolojik yeniliklerle yeni tedaviler ve ilaçlar geliştirerek tıbbi bakımı ilerletmeye devam ediyor. Maalesef, herkes bu kadar gelişmiş tıbbi bakımdan yararlanamaz. Zorluğumuz, dünyadaki herkes için mümkün olan en ileri tıbbi bakımı sağlama yollarını bulmak. Gördüğümüz en büyük engel "bilgi ve uzmanlık" tır. Gelecekte hastaları tedavi eden sözde ev doktoru, onlara standart tıbbi yardım vermekte zorluk çekmektedir. Her doktorun geniş hacimli patolojik ve farmasötik bilgi birikimi ile tanışması gerekir. Bu engeller, gelişmekte olan ülkelerdeki çeşitli hastalıkları tedavi etmek zorunda kalan doktorlar için daha da yüksektir ve bu da oradaki en gelişmiş tıbbi bakımı sağlamayı neredeyse imkansız hale getirir.
Hiçbir doktor gece boyunca tanılama uzmanlığı elde edemez, çünkü her hastanın kendine özgü durumu ile geldiğini anlamak önemlidir. İlaç hazırlamada uzmanlaşmış eczacılar bile, mesleğindeki deneyime bakılmaksızın her bir reçetenin içeriğini tam olarak amaçlandığı şekilde açıklamakta zorluk çekmektedir. Bu çerçevede, doktorlara tıbbi bakım ve reçeteler hakkında en gelişmiş bilgileri sağlama yollarını araştırdık. Desteğimize güveniyoruz, çünkü bu proje ile dünyadaki en gelişmiş tıbbi bakım ile aynı seviyedeki herkesi üretecek. Ek olarak, bu bilgileri yalnızca doktorlara sağlamakla kalmıyoruz, aynı zamanda sağlığın iyileştirilmesini idare edenlere sağlık bakımı ve tıbbi bakım konusunda özenle seçilmiş bilgiler sunuyoruz. Projemiz sayesinde, dünyadaki tıbbi bakımın kalitesini artırarak ve herkese en ileri tıbbi bakımı sağlayarak insan sağlığına katkıda bulunmayı taahhüt ediyoruz.

En gelişmiş tıbbi bakımda bilgi ve uzmanlığın entegrasyonu

Bu nedenle, dünyanın her yerinden toplanacak ve paylaşılan bilgi mülkiyeti için en gelişmiş tıbbi bakım hakkındaki bilgileri entegre edeceğiz. Kullanıcıların paylaşılan mülkten yaratılan hizmetlerden yararlanabilecekleri bir sistem, sonuçta dünyadaki herkes için en gelişmiş tıbbi bakımı sağlayacaktır. En son tanı ve farmasötik bilgileri, uzmanlığı ve hepsini birbirine bağlayan bir veri platformu yöneterek, en ileri tıbbi bilgi ve uzmanlığı birleştirebilir ve küresel tıbbi bilgi platformunu tamamlayabiliriz.

ASCAa Laboratuvarı Oluşturmak

Geliştireceğimiz küresel bir tıbbi bilgi ağı olan Asclepius Network'te bir ASCAa Lab sanal laboratuarı oluşturacağız. ASCAa Lab, dünyanın dört bir yanındaki ileri tıbbi bilgi ve uzmanlık ile entegre ve tıbbi kayıtlardan yararlanarak, dünyanın dört bir yanındaki önde gelen tıbbi araştırmacıların katılabileceği sanal bir araştırma ortamı sunacaktır. Entegre veri kullanımıyla geliştirilecek olan sistemlerden biri, AI yardımlı tanı görüntülemeden başlayarak AI yardımlı tanı sistemidir. Çalışmanın sonuçları, dünyadaki tüm insanların sağlığını geliştirmek için çeşitli işletmeler için kullanılacaktır. Sağlık bilgilerinin yanı sıra, uzman bilgisine dayanan güçlü bir üne sahip ürünleri dikkatlice seçeceğiz ve orijinal efektler ve güvenilir bilgilerle sertifikalandıracağız. ASCAa Lab sertifikalı sağlık ürünleri hakkında dünyadaki insanlara bilgi sağlayarak kanıta dayalı sağlığın teşviki ve gelişmesini destekleyeceğiz.

En gelişmiş tıbbi bilgi platformunu geliştirin

En gelişmiş tıbbi bakımdan bir "tıbbi bilgi platformu" geliştirmeyi amaçlıyoruz. Blockchain ve şifreleme teknolojisini kullanarak bu hedefe ulaşacağız.
  1. Özgünlük:
    Tıbbi bilgiler çok gizli bilgiler içerir. Uzmanlık ve bilginin entegrasyonu için toplanan en ileri tıbbi bakım hakkında bilgi ve ayrıca teşhis kayıtları ve sağlık kontrolleri gibi kişisel bilgileri içeren tıbbi kayıtlar tahrif edilmemelidir.
  2. Güvenlik:
    Blok zincirinde depolanan hasta kayıtları ve tıbbi bilgiler silinmemelidir.
  3. Kullanılabilirlik:
    En gelişmiş tıbbi bakımı destekleyen tıbbi bilgi sistemleri kesintisiz olarak 24/7 çalıştırılmalıdır.
  4. Ölçeklenebilirlik:
    Sistem, gelecekteki güncellemeleri korurken, katlanarak artan tıbbi bilgileri, hasta kayıtlarını ve sağlık kontrolü verilerini barındırmalıdır.
Sistem tüm bu zorlukların üstesinden gelebilir, ancak kripto para birimi teknolojisine dayalı blockchain teknolojisini kullanarak. En ileri tıbbi bakım ve kişisel teşhis kayıtları ve sağlık muayenesi verilerini içeren tıbbi kayıtların uzmanlığı ve entegre bilgileri hakkındaki tıbbi bilgiler, özellikle tıbbi yanlış uygulama ve tıbbi kaza durumlarında, sahiciliğin çok önemli olduğu durumlarda, sahteciliğe karşı korunma gerektirir. Ek olarak, her veri seti, çok şifrelenecek şekilde çok özel ve özel bilgiler içerir. Bu teknoloji ile, bilgi doğrulanabilir ve operasyon için güvenli olacak büyük veri haline gelecektir. Ek olarak, blok zinciri teknolojisinin kullanılması, beklenmeyen durumlarda birden fazla düğüm geldiğinde ve tıbbi sistemin kesintisiz çalışmaya devam etmesine izin verirse, veri kaybının önlenmesini güvence altına alır.

Dünyanın en gelişmiş tıp bilgisinin entegrasyonuna doğru.

"Asklepius Network" projesi için vizyonumuz ne kadar iyi olursa olsun ve tıbbi blok zincir sistemimiz hakkında ne kadar fazla bilgi sahibi olursak olalım, bütünleştiremez, yönetemez ve kullanamazsak tüm bilgileri büyük miktarda israfa çeviririz. Sadece bir tıbbi blok zinciri sistemi oluşturmakla kalmayacak, aynı zamanda tıbbi bilgileri ve sağlık hizmetlerini entegre etmek ve kullanmak için bir yazılım geliştireceğiz.

Bu adım "Asclepius Network" projemizin ilk adımıdır.

Pek çok kişi, doktorlara ve diğer kullanıcılara yukarıdaki gibi durumlarda yardımcı olabilecek araçlar olup olmadığını merak edebilir. Bu zorluğun üstesinden gelmenin anahtarı, şimdi tanıtmaya başladığımız hizmetlerde yatmaktadır. Pek çoğu, herhangi bir cihazın dünyadaki herkese tıbbi bakım sağlayıp sağlayamayacağını merak ediyor. Bu zorluğun cevabı bir kez daha bu hizmette bulunacaktır. Bu hizmet, tıbbi blok zincir sisteminin çekirdeği olan uzmanlık ve bilginin en gelişmiş entegrasyonuna bir giriş noktası görevi görecek ve sonuçta ondan kurtulmak anlamına gelecektir. Bu, tüm doktorlar ve herkes için sağlığı geliştirme uygulamaları için elektronik tıbbi kayıt sistemimizdir.

ASCAa-ESDM ile bilgi birikimi

ASCAa-EMR elektronik tıbbi kayıt sistemimiz, yeni nesil çalışabilirlikle birlikte geliyor ve sisteme bilgi yardımcı olan teşhisleri yerleştirmeyi planlıyoruz. Japonya'da, beş dakikalık tanılama kuralı uygulanmıştır ve böylece her hasta toplantısının ülkenin tıbbi harcama sistemi tarafından belirlenen şekilde beş dakika alacağı belirtilmiştir. Bu kuralın amacı, daha kısa olabilen hastaların daha kapsamlı bir incelemesini teşvik etmektir. Ancak mevcut tıbbi kayıt sistemi sadece zaman içinde giriş yapmak için çok karmaşık; Bu nedenle kurallar, doktorların hastalarını muayene etmek için daha fazla zaman harcamasına yardımcı olmaz. Verimli ASCAa-EMR çalışabilirliği ile hasta kayıtlarının alınması sadece otuz saniye sürer. Patentli teknolojimiz tıbbi kayıtların yapılması için gereken süreyi önemli ölçüde kısaltacaktır; bu da doktorların hastalarıyla uğraşırken daha fazla zaman geçirmelerini sağlayacaktır:
  1. AI yardımlı tanı bilgisi
  2. ASCAa-EMR Multilingual
  3. Geliştirilmiş kullanılabilirlik
  4. Gömülü cüzdan fonksiyonu
  5. Teletıp mümkün olmalı
  6. En son farmasötik bilgilerin gerçek zamanlı araştırması
  7. Rezervasyon sistemi ve sigorta tazminat fonksiyonu

Bilgi toplamak için ASCAa-Kişisel Sağlık Uygulaması

Devrim niteliğindeki sağlık uygulamamız ASCAa-Personal, kullanıcıların sağlığını birçok yönden desteklemek için geliştirilecektir. ASCAa-Personal, bireysel sağlık bilgileri ile klinik kayıtları sorunsuz bir şekilde birleştirecek ve tıbbi uzmanlık ile bilgi ve tıbbi kayıtların toplanmasına ve entegrasyonuna hizmet ederken, sağlık koşullarına en uygun sağlık yönergelerini sunacaktır:
  1. Sağlık desteği hakkında bilgilendirici bir video
  2. Dijital ilaç defteri
  3. Sağlık muayenesi sonuçlarının ve ilgili sağlık bilgilerinin sağlanması
  4. Ağır hastalıkların önlenmesi için uyarılar
  5. Sağlık kontrolü desteği
  6. Sağlık Muayene Mektupları Başvurusu
  7. tele-alışveriş
  8. Tıbbi bilgi altyapısına ve arama işlevlerine erişim.
  9. İşlev cüzdanı ve kaydet
  10. ASCAa-Çok Dilli Kişisel

Jeton

Asclepius Network'teki çeşitli sahneler için ASCA belirteci (bundan sonra ASCA) kullanılacaktır.
Ücretsiz satış yoluyla satın alınan ASCA kilitlenecek ve satın alınan ASCA'nın% 10'u, her ayın sonunda, 10 ay boyunca, ASCA'nın ilk borsaya başladığı aydan itibaren dağıtılacak.
ASCA'nın değerini artırmak için, Japan Medical Solutions projesini işleten şirketler, ASCA'yı ikincil piyasadan satışlarına uygun olarak kar payı ile satın alabilirler. ASCAa-EMR ve Asclepius Network projelerinin kullanıcı sayısı arttıkça operasyonlardan satışlar artacak; yani, proje büyümesi ASCA’daki primleri artıracak.

Şirket kullanımı

  1. Asclepius Network projesi için ASCA-EMR kurmak
  2. Asclepius Network projesinin tıbbi bilgi altyapısını kullanmak için para yatırma

Kişisel kullanım

  1. ASCAa-Personal health uygulamasının kurulmasından sonra muska
  2. ASCAa-Kişisel sağlık uygulaması ile hizmet ve alım indirimleri

ASCA Token ICO

  • 22 Eyl 2019YENİ! Asclepius Network, IEO’yu Avustralya’da “TAGZ” takasıyla gerçekleştirdi
  • 15 Mart 2019Medical Bit Foundation tarafından yayınlanan ASCA belirteçlerinin bir listesi dünya medyasında gösterildi !!
  • 15 Mart 2019ASCA belirteçleri kripto para birimi değişiminde listelenecek! MBC özel satış duyurusu !!
  • 27 Eki 2018Asclepius Network web sitesini özel olarak yayınlayacağız.

Yol haritası

Asklepius Ağı Projesi

  • 2012JpMedsn'in kuruluşu
  • 2012Capital 60 JPY JPY H1'de
  • 2012ASCAa-ESDM'nin gelişmesinden başlayarak
  • 2016148.750.000 JPY, H1’de sermaye olarak
  • 2016ASCAa-Personal'in gelişmesinden başlayarak
  • 2016ASCAa-EMR α versiyonu piyasaya sürüldü, birkaç klinikte deneme aşaması
  • 2017 1.Çeyrek, ASCAa-EMR α sürümünün Q1 / Apple App Store sertifikasında lansmanı yapıldı.

  • H2’de 2017 Sermaye 249.750.000 JPY
  • 2018 2. ÇeyrekASCAa-Personal'ın lansmanı yapıldı ve 2. çeyrekte tam ölçekli tanıtım başladı
  • 2018 Q3Q3'de ASCAa-EMR β versiyonunun lansmanı, pilot operasyon
  • 2019 2. ÇeyrekASCAa-EMR'nin lansmanı yapıldı ve 2. çeyrekte tam ölçekli tanıtım başladı
  • 2020ASCAa-ASCA ile kişisel tam ölçekli dağıtım
  • 2020 2Q2Ç'de ASCAa Lab'ı Oluşturma

Takım ve Danışman


  • Hiroyuki Yamaguchiproje yöneticisi CEO'su, JpMedsn Co., Ltd.
  • Danışma Kurulu

  • Hiroyuki YasuokaMD Medikal Direktör, Müdür, Minami Akasaka Kliniği

  • Lalit Bansal satış danışmanı
  • Pazarlama Stratejisi DanışmanıDmitri Belkov

  • Bharat Gandass Teknoloji Danışmanı

  • Ryosuke Tamura'nınfikri mülkiyet koruması Lighthouse International Patent Firması Baş Patent Sorumlusu

Daha doğru bilgi almak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edin:

0xf6214c2F7028f289C4DB8be6149B3b984C733482

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder