12 Ekim 2019 Cumartesi

Stan World - Sosyal Medyada Yenilikler Sunuyor

Merhaba, internetin yaygınlaşması ve dünyaya yayılmasından sonra, yeni olanaklar, yeni platformlar, etkinlikler ve birbirine bağlanma için yeni yollar getirildi. Sosyal ağlar büyük bir rol oynamaya başladı ve bu günlerde, birçok insan onları eski arkadaşlarla iletişimde kalmak, yenilerini bulmak veya sadece en son haberlere ve trendlere ayak uydurmak için kullanma eğilimindedir.

Tabii ki, bu sadece sosyal ağların potansiyelinin bir kısmı. Ayrıca iş dünyasında oynayacakları çok büyük bir rolleri var. Sosyal ağlarda dünya çapında milyonlarca, hatta milyarlarca insanla, reklam için mükemmel bir yer. Dolayısıyla, milyonlarca insanın görebileceği ekler yayınlamak için milyarlarca dolar kazanıyorlar.
Ancak, her yeni buluşta olduğu gibi, bunun nasıl üstesinden gelinebileceğini ve internetin gelişiminde bir sonraki adımın ne olduğunu görmek zor. Aslında, sosyal ağların artık yeni bir şey olduğunu ve internetin kendisinden ayrı olduğunu söyleyebilirsiniz.
Bununla birlikte, blockchain ve VR gibi yeni teknolojiler sayesinde, sosyal ağların yeni jeneratörü düşündüğümüzden daha yakın ve beklediğimizden çok farklı olabilir. Stan World olarak bilinen bir projenin hayata geçirmeyi vaat ettiği şey budur.

Platform Özellikleri:
  • Avatarlar: Tamamen özelleştirilebilir avatarlar aracılığıyla kimliğini ifade etmek ve kendin olmak istediğin kişi ol
  • Topluluklar: Standom'lara, ortak çıkarlara dayalı olarak toplanan kullanıcı topluluklarına katılın
  • Etkinlikler: film izleyin, konsere katılın, oyun oynayın, eğlence parklarına gidin ya da sanal dünyada birlikte dinlenin

Stan World, gelecek nesil sosyal medyayı - yeni bir formunu ve yeni olasılıkları sunmayı planlayan bir projedir. AI, VR ve blockchain teknolojileriyle güçlendirilmiştir - yeni sosyal medya formu oldukça devrimci ve yenilikçi olacaktır.
Aynı zamanda, tüm kripto / blok zinciri endüstrisinde, yeni nesiller tarafından gerçek kitlesel olarak benimsenmeyi vuran ilk platform olacak. Gen ile Z'nin medya tüketme ve internette iletişim kurma biçiminin değiştiği 1992 ve 2005 yılları arasında doğanlara yöneliktir.

Stan World ile, insanların arkadaşlarını keşfetme ve sosyalleşme yolları da dahil olmak üzere, çoğu tamamen yeniden tanımlanacak. Değişim muhtemelen daha iyisi için geçerli olacak, çünkü bunları yapmak için benzersiz yeni yollar sunacak. Stan World ayrıca kullanıcıların nihai dünyalarını yaratmalarına ve onu istedikleri şekilde düzenlemelerine izin verecek. Ve tüm kripto / blok zinciri tabanlı projeler olarak, Stan World de şu an preICO aşamasında olan kendi şifreleme parası - STAN parasına sahip olacak.
Bahsedildiği üzere, Stan World şu anda 26 Eylül'de başlayan preICO aşamasında ve 17 Ekim'de yalnızca sekiz gün içinde bitecek. Bundan sonra, ICO aynı gün başlayacak ve bu yılın 7 Kasım tarihine kadar sürecek. Proje, Ethereum ağında geliştirilen bir yardımcı program olan STAN token'ı satıyor. Başka bir deyişle, bu başka bir ERC-20 belirtecidir, ancak beklentilere cevap vermek için büyük potansiyele sahip olanıdır. Dahası, bu gerçekten bir ICO değil, Probit Launchpad'deki lansmanını görecek olan bir IEO değil.
Bu, önemli ölçüde daha fazla güvenlik ve güvenilirlik sağlar. Proje bir bonus, bir ödül ve bir MVP sunmalı. Proje, BTC, ETH, XRP, EOS, ADA, LTC ve hatta USD dahil olmak üzere bir dizi farklı şifrelemeyi kabul edecektir. Asgari yatırım sadece 100 $ olacak. Bu arada, proje yumuşak kapağın 5 milyon dolar, sert kapağın ise 30 milyon dolar olacağına karar verdi. Sonunda, Stan World ABD'de tescil edildi ve hemen hemen hiçbir sınırlı alanı yok. Katılmak isteyen herkes KYC ve Beyaz Liste prosedürlerinden geçmelidir, ancak tek şart budur.

0xb23ff056d0C8B15f49c8bBf36b33586E7A9954B6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder