8 Ekim 2019 Salı

Alchemy - Ödeme Yöntemleri İçin Yeni Çöüzmler Sunuyor!

Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere kripto para dünyası ve blockchain teknolojisi gün geçtikçe hızla gelişmekte ve yeniliklere kucak açmakta. Sizlere bu blog üzerinden yeni proje ve fikirlerin tanıtımını yapmaya devam ediyorum. Bir çok yeniliğin ortaya çıktığı bu günlerde piyasayı takip edip nabzını yoklamak gerçekten zor. Sizler için en iyi projeleri seçerek onlar hakkında fikir edinmenizi sağlamak istiyorum. Bugün sizlere bahsetmek üzere olduğum yeni projenin adı Alchemy. Gelecekte adını sıkça duyma olasılığınız olan gerçekçi bir proje. 



Alchemy ademi merkeziyetçi ödeme ağı aşağıdaki özelliklerden oluşacaktır: Ödeme endüstrisi normlarının oluşturulması ve genel olarak ödeme endüstrisinde değişikliklerin teşvik edilmesi amacıyla açık ve ölçeklenebilir bir Alchemy konsensüs protokolü. Proje, halihazırda mevcut elektronik ödemelerin gerçek zamanlı işlemine ulaşmak için yıldırım ağı teknolojisini kullanacaktır.
İşletmelerin ve tüketicilerin seçmesi için farklı kripto para birimi ödemeleri için en kapsamlı desteği sağlayacaktır. Projenin çevrimdışı / çevrimiçi one-stop emri olacak. Ayrıca ana akıllı POS ile sorunsuz entegrasyon ve çevrimiçi SDK / Eklenti / API için çeşitli uygulamalara hızlı erişim sağlanacaktır.
Diğerlerinin yanı sıra merkezi olmayan bir altyapı ağına, gözaltı, uyuşmazlık tahkimi, kredi puanlama, risk kontrolü, takas, sahteciliği önleme dahil olmak üzere işletme ve yönetim ağlarına sahip olacaktır. Bunlar işletme verimliliğini büyük ölçüde artırmaya yardımcı olacak ve aynı zamanda işletme maliyetlerini en aza indirecektir. Büyük ölçekli ticari uygulamalar için temel ödeme fonksiyonları ve çözümleri olacaktır. PUSH PAY, PULLPAY; kombine ödeme, hedefli ödeme, abonelik ödemesi ve diğer tür hesap sistemleri.

Akıllı sözleşmelerin ticari kullanımı eşiğini en aza indirmeye yardımcı olacak basit, görsel standardize edilmiş akıllı bir sözleşme pazarı olacak. Topluluğun bir parçası olmak ve ödeme endüstrisinin kamu zincirinin gelişmesini teşvik etmek için daha yenilikçi teknoloji şirketlerini çekecek özerk topluluklar ve açık ekosistemler olacak. Platform ayrıca, çeşitli bölgeler ve ülkeler için mükemmel yerelleştirme uyumu ve kara para aklama programları sağlayacaktır.
Küçük ölçekli bir işletme sahibi olarak neredeyse günlük olarak karşı karşıya kaldığım mevcut elektronik ödemeyle ilgili bazı zorluklar var. Bu tür sorunların ortadan kaldırılması, Alchemy gibi bir projenin uygulanması ile mümkün olacaktır. Aşağıda bu sorunlardan bazıları: Sınır ötesi işlem fiyatları son derece yüksek ve ayrıca çok yüksek verimsizlik oranı da var.
Güven, mevcut elektronik ödemede tamamen bulunmadığı için endişe konusudur. İki taraf arasındaki güven eksikliği nedeniyle çok sayıda işleme devam etmek imkansız. Elektronik ödeme endüstrisindeki merkezi devler, hem tüccarlar hem de tüketiciler için opak kurallar ortaya koyma eğilimindedir. Sonuç olarak, merkezileşme konusu gizlilik eksikliğini beraberinde getirmekte ve tarafların hiçbiri güvence altında değildir.

Halen, işlemlerin elektronik ödeme sistemleriyle işlenmesi oldukça uzundur ve bu, müşterilerim ve ben arasında bazı durumlarda anlaşmazlıklara neden olmaktadır. Bu birkaç kez başıma geldi. Ardından, müşteriyle uzlaşmaya çalışmak son derece uzun ve zahmetli bir işlemdir; bu, herhangi bir işletme sahibinin müşterileri için istediği şey değildir. Bu tür anlaşmazlıkların giderilmesi ve çözülmesi süreci de sinir bozucu.

SONUÇ

Alchemy, ödeme endüstrisine yeni bir gelişme dalgası getirecek olan en gelişmiş teknolojik entegrasyonlarıyla tüm bu sorunların çözümü. Bu, dünyanın geri kalanına kripto para birimini tanıtmaya yardımcı olacak bir projedir. Blockchain yavaş ama kesin olarak günlük hayatımızın bir parçası haline geliyor ve Alchemy bunun gerçekleşmesi için burada. Ödeme haklarının satıcılara, müşterilere ve pazara iade edilmesi gerekir. Yerel yönetimin gücü budur!

Madeinkayseri
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2409627
0xf6214c2F7028f289C4DB8be6149B3b984C733482

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder