1 Eylül 2019 Pazar

Soraix -Yatırımcı ve Tüccarlar İçin Geleceğin Ticaret Platformu

Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere kripto para dünyası ve blockchain teknolojisi gün geçtikçe hızla gelişmekte ve yeniliklere kucak açmakta. Sizlere bu blog üzerinden yeni proje ve fikirlerin tanıtımını yapmaya devam ediyorum. Bir çok yeniliğin ortaya çıktığı bu günlerde piyasayı takip edip nabzını yoklamak gerçekten zor. Sizler için en iyi projeleri seçerek onlar hakkında fikir edinmenizi sağlamak istiyorum. Bugün sizlere bahsetmek üzere olduğum yeni projenin adı Soraix. Gelecekte adını sıkça duyma olasılığınız olan gerçekçi bir proje. İsviçre üzerinde temellerini atmış ve bitcointalk üzerinde kanıtlarını sundular.

Projenin görsel meteryallerini kullanarak incelememe başlıyorum. Projenin şu an yatırım aşamasında olduğunu düşünürsek görsellik oldukça önemli bir etken.



Kripto para birimi ticareti veya bilgisayarlı nakit ticareti), müşterilerin dijital para formlarını veya gelişmiş parasal formları, örneğin geleneksel fiat nakit veya diğer gelişmiş parasal standartlar gibi farklı kaynaklar için paylaşmalarını sağlayan bir işletmedir. Dijital döviz ticareti, teklif yaklaşımını idare için bir komisyon komisyonu olarak ya da bir koordinasyon aşamasında, esasen masrafları gideren düzenli olarak uygulayan bir piyasa yaratıcısı olabilir.

Bilgisayarlı para standartlarının yapımcıları genellikle nakit değişimini teşvik eden gelişmiş para ticaretinin özerkleridir. Bir tür çerçevede, dijital para birimi sağlayıcıları (DCP) müşterilerini tutan ve düzenleyen kuruluşlardır, ancak çoğu zaman bu müşterilere yasal olarak gelişmiş nakit para vermezler. Müşteriler, gelişmiş para alım satım işlemlerinden bilgisayarlı nakit para alıp satarlar; Birkaç esnaf DCP'nin yardımcılarıdır, ancak birçoğu yasal olarak özerk organizasyonlardır. DCP kayıtlarında tutulan varlıkların bölünmesi, gerçek veya hayali bir para olabilir.



Alışılmış menkul kıymetler borsaları, yalnızca mesai saatleri içerisinde ve pazarın yaklaştığı saat diliminde çalışarak istisnai olarak sınırlandırılmıştır. Dikkat çekici bir açık organizasyonun bölümlerine sahip, vitrin olaylarına aşamalı olarak tepki vermek isteyen bir bayi, pazar yeniden açılıncaya kadar beklemelidir, bu süre zarfında söz konusu durumlarda kazanma şansı geçmiş olabilir.

Soraix, blok zinciri yeniliği yoluyla faydaların alım satımını belirleyerek geleneksel hisse senedi işlemlerini büyük ölçüde değiştirmeye karar verdi. Bunu yaparken, bilgisayarlı kaynakların açık izlenimini olumlu bir şekilde hareket ettirmeyi, işlerde daha kapsamlı bir uyum ve güvenilirlik sağlamayı umuyoruz. Soraix, hem geleneksel spekülatörlere hem de perakende tüccarlara, genel nüfusa ve her şeyin eşit olduğu işlere büyük avantajlar sağlayacaktır.



Alışılmış müşteriler, ilk sıradaki gelir paylaşım modelimizden yararlanır, SRX Jetonlarını yüksek değerde özkaynaklara karşı takas etme yetkisine sahip olurlar ve fiilen parasal standartlar için kazanılmış Hisse Senedi Tokenlerini hızlıca satma şansı elde ederler. , borsadaki tüm ilaveler doğrulanıyor. Kurumsal müşteriler, sahnemizde Hisse Senedi Belirteçleri vererek varlıklarını yükseltebileceklerdir.

Soraix, müşterilerimize gelirimizde yer alması için olağanüstü bir şans verecek. Soraix Token sahipleri, SRX Token'lerini 1: 1 mandal kullanarak kendi aşamalarında yayımlanan Özkaynak Belirteçlerine karşı sermayeyi artıran ve ikisinin de tahmin edilmesine çok az önem veren kuruluşlarla değiştirebilecekler. Bu model, geleneksel müşterilere gelirimizde yer alması için öne çıkan bir model verecektir. Kurumsal müşteriler, kendi halka arz paylarımızı düzenleyebilecek ve halka arz ile halka arz edilen harcamaların küçük bir kısmını sermaye biriktirebilecekler. 

Soraix Özellikleri 


- Trader'lar için 
Perakendecilere, normal bir gelir paylaşım modeli de dahil olmak üzere hem temel hem de karmaşık değişim araçları ve ana kalemlerinden oluşan geniş bir küme sunulacak. 
- Yatırımcılar İçin
Soraix, spekülatörleri, bilgisayarlı kuruluş bölümlerini değer belirteçleri olarak güvenceye almaya ve bunları 

Özelleşmiş Bilgi olarak değiştirmeye ikna edecek 

SRX belirteçleri daha yüksek değerde. 
- Hisse Senedi 
Belirteçleri Değer Belirteçleri, her değer belirtecini düzenleyen kuruluşun bir kısmına kaynaşık olan, destekçi kuruluşların bölümlerinin bilgisayarlı bir çeşidi olarak görülebilir. 
- Erken Yatırımcı Bonusu
Erken Yatırımcı Bonusu ICO'muzun ilk iki haftasında SRX Token'i satın alarak, satın alma işleminizi size ekstra bir masraf ödemeden% 10 ekstra bir SRX Jetonu ile koordine edeceğiz. Ödül, 3. ve 4. Haftalarda belirteçlerimizi satın alan spekülatörler için% 5'e kadar yükselecek. 

Saygıdeğer müşterilerimize en yüksek güvenlik ve kolaylık miktarlarını vermek için Soraix'in merkezi İsviçre'de olacak. İsviçre şu anda gezegendeki en rafine ve itmeli müşteri güvence yönergeleri arasında fikir veriyor. Değişim alanında hiçbir şey, güvendiğiniz kişilerle değiş tokuş yapmaktan daha önemli değildir. 

Web sitesi: https://soraix.com/
Teknik Döküman: https://soraix.com/static/whitepaper.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/soraixteam/
Twitter: https://twitter.com/Soraix3
Telegram: https://t.me/soraixico
Reddit: https://www.reddit.com/user/Soraix
Linkedin: https://www.linkedin.com/company / soraix / about /
Ann Konu: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5173505


------------------------------------------------------------------------

Bitcointalk: madeinkayseri
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2409627

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder