2 Eylül 2019 Pazartesi

İlk deflasyonist ethereum belirtecine merhaba deyin - Erosion

Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere kripto para dünyası ve blockchain teknolojisi gün geçtikçe hızla gelişmekte ve yeniliklere kucak açmakta. Sizlere bu blog üzerinden yeni proje ve fikirlerin tanıtımını yapmaya devam ediyorum. Bir çok yeniliğin ortaya çıktığı bu günlerde piyasayı takip edip nabzını yoklamak gerçekten zor. Sizler için en iyi projeleri seçerek onlar hakkında fikir edinmenizi sağlamak istiyorum. Bugün sizlere bahsetmek üzere olduğum yeni projenin adı Erosion (EROS)



Günlük satın alımlarda kripto para birimleri kullanan sıradan tüketiciler için altyapı eksikliği nedeniyle kripto varlıklarının temel değeri spekülatif araçlar olarak kullanılmasıdır. Herhangi bir pazardaki spekülatörlerin dikkatini çekmek için oynaklık, tezgah üstü spread ve yeterli likidite gerekmektedir26.jpg

Şimdi deflasyonist şifreleme para birimi gibi ilginç bir şifreleme sınıfı üzerine daha ayrıntılı duralım. Her şeyden önce, ** Erosion belirtecinin (EROS **) tamamen Ethereum blockchain üzerine inşa edilmiş benzersiz bir kademeli deflasyon (hipo- deflasyon ) şifrelemesi olduğunu söylemeye değer.Jetonun ilk arzı 10 milyon adettir. Daha sonra bu jetonlar bir daha asla yayınlanmayacak. Bir EROS belirteci işlemi her gerçekleştiğinde , bu işlem sırasında% 0.01 sonsuza kadar yakılır. % 0.01 gibi düşük bir yanma miktarı, merkezi olmayan DAPP'lerin uygulamalarında bu belirteçlerin kullanımı için çok daha fazla fırsat sağlar ve sunar EROS'un minimum düzeyde bir yanma olmadığını söylemeye değer EROS belirteci , akıllı bir sözleşmede 18 ondalık basamağa sahiptir ve bu, doğru verileri gerçekleştirmenizi ve iletmenizi sağlar. EROS ayrıca 14'ten fazla ondalık basamağı yakmaz ve bu, gelecekte tokenin kendi kendini imha etmeyeceği anlamına gelir.


21.jpg

Bir EROS belirtecinin özelliklerinden bazılarını göz önünde bulundurun Toplam arz - 10.000.000 EROS Toplam Spacedrop - 8.000.000 EROS (% 80) Spacedrop , akıllı bir sözleşmede belirli işlevleri çağırarak kullanıcıların belirteç almasına olanak sağlayan bir tür uçaktır. Ödül toplamı 1.000.000 EROS (% 10) Takım + çeşitli (ödeme transferi, vb.) - 1.000.000 EROS (% 10) Ondalık işareti - 18 Yanma sınırı - 14 Yanma hızı - her işlemin% 0,01 Token adı - ErozyonJetonu sembolü - EROS


63.jpg

Bu nedenle, Erosion (EROS) projesinin temel avantajlarını özetlemek ve belirlemek için 

% 0.01'lik 1 Hipodeflasyon Yakma Hızı . Her işlem sırasında, işlemin% 0.01'i yakılacak ve varlığından kaldırılacaktır. 


2 DAPP uygulamalarıyla uyumludur . Standart ERC20 protokolü DAPP uygulamalarının kolay entegrasyonunu sağlar ve deflasyonun beklentilerini ve uzun vadeli faydalarını sağlar. 3 10 Milyon Maksimum Tedarik . Bir kez 10 milyon EROS belirteç oluşturulacak Bu teklif, fazla mesai yavaş yavaş azalırken, belirteç açığı artacaktır. 


4 Kendinden Yıkıcı Olmayan Duran Varlık . EROS14. ondalık basamağa yanar, bu da tüm yanmanın tamamlanmasından sonra bir rezerv olacağı anlamına gelir. 5 DAPP'lerin Geniş Ekosistemi . EROS , büyük küreselleşmenin ve her yerde bulunmanın sağlanmasına yardımcı olacak geniş bir DAPP ekosistemine entegre edilecek. 


54.jpg

Yenilikçi bir proje hakkında çok daha fazla konuşabilirsiniz Ancak incelemeyi geciktirmemek için, gerekli ve önemli bütün bağlantıları açıklamanın altında bırakıyorum. Proje çalışması sırasında ortaya çıkacak sorulara gereken tüm cevapları burada bulacaksınız. Sonuç olarak, Erozyonprojesini de eklemek istiyorum.Şans eseri değil sıfırdan ortaya çıktı. Büyük bir talep olduğunda ancak yeterli arz bulunmadığında, bu gibi yenilikçi projeler her zaman ortaya çıkar. Yakın gelecekte, Erosion (EROS) projesinin kendisini ispatlamasını ve kullanıcılarına ve yatırımcılarına kar getirmesini bekleyebilirsiniz .

🔗 Web sitesi: http://erosiontoken.surge.sh/🔗 Twitter: https://twitter.com/Erosion_token🔗 Telgraf: https://t.me/erostoken🔗 ANN Konu: https://bitcointalk.org/index .php? topic = 5161708🔗 Orta: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5177126.0#post_#🔗 Reddit: https://www.reddit.com/r/erosion_token/🔗 Discord: https: / /discord.gg/ADEZgPP


Bitcointalk: madeinkayseri
Eth: 0xf6214c2F7028f289C4DB8be6149B3b984C733482

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder