12 Eylül 2019 Perşembe

Fred Energy - Yenilenebilir, Yeşil Enerji Yöntemleriyle Enerjiyi Ucuza Sunacak

Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere kripto para dünyası ve blockchain teknolojisi gün geçtikçe hızla gelişmekte ve yeniliklere kucak açmakta. Sizlere bu blog üzerinden yeni proje ve fikirlerin tanıtımını yapmaya devam ediyorum. Bir çok yeniliğin ortaya çıktığı bu günlerde piyasayı takip edip nabzını yoklamak gerçekten zor. Sizler için en iyi projeleri seçerek onlar hakkında fikir edinmenizi sağlamak istiyorum. Bugün sizlere bahsetmek üzere olduğum yeni projenin adı Fred Energy. Gelecekte adını sıkça duyma olasılığınız olan gerçekçi bir proje. İsviçre üzerinde temellerini atmış ve bitcointalk üzerinde kanıtlarını sundular.

Tüketicilerin daha fazla benimsemesini ve alternatif enerjinin üretilmesini teşvik etmek ve Enerji Cihazlarına Fonlama Araştırması (FRED) için kendi blok zincirinde yeniden başlatıldı. Proje ERC-20'ye geçerek hedeflerini gerçeğe dönüştürmeyi bekliyor. Ethereum ağında belirteç ve gelecekteki projeleri için fon bulmak için belirteç satışlarını elinde bulundurun. FRED Energy kesinlikle blok zinciri üzerindeki yeşil enerji projelerinde kilit rol oynayacak.
Projenin çevrimiçi mağazası devam ediyor ve alternatif enerji için her şey için bir pazar olacak. Elektronik Araçlar şarj cihazlarını, güneş enerjisi sistemlerini, elektrikli araçları, tüketici rüzgar türbinlerini ve FRED enerji belirteçlerini ve diğer şifreleme türlerini içeren ödeme seçenekleriyle ilgili diğer araçları içerecektir.

Platformu kullanmak için onay aldıktan sonra, satıcılar ürünlerinin tüm yönlerini yönetebileceklerdir. Yenilikçiler ayrıca ürünlerini satabilecek, yeniliklerini paylaşacak, tartışacak ve geri bildirim alabilecekler. Çok sayıda yenilikçi, tek bir yerde bir araya getirilecek ve bu, bildiğimiz gibi enerji sisteminde potansiyel olarak devrim yaratabilecek projeler üzerinde işbirliğini sağlayabilir. Proje fon ve ortaklıklara değer enerji tasarrufu ve üretim cihazı projeleriyle ortak olmayı hedeflemektedir.

Token Dağılımı

Başlangıçta pazar ve Elektrikli Araç şarj istasyonlarından oluşacak olan Fred proje platformlarında Fred enerji belirteçleri kullanılacak. Belirteçler, platformdaki ekipten mal ve hizmet satın almak için kullanılacak olup, Elektrikli Araçlar şarj istasyonu kullanımlarının, geleneksel yöntemlerin yanı sıra FRED enerji belirteçleri ile ödenmesini mümkün kılmayı planlamaktadır. Basitleştirilmiş bir takas yöntemini mümkün kılmak için, ekip, FRED belirteçleri karşılığında hizmet ve ürünlere karşı belirlenmiş bir değeri olan FRED kredilerini (FEC'ler) getirmeyi düşünüyor.
Chain Blockchain üzerindeki yeşil enerji projelerinde kilit bir oyuncu olarak tanınmak. Green Tüketici ihtiyaçlarını hedefleyen yeşil enerji ile ilişkili bir marka olmak. EV şarj istasyonu pazarına niş kesimlerden girmek ve pazar payını en üst düzeye çıkarmak. Alternatif enerji kullanımı ve son tüketicinin üretilmesinin hızlanmasına yardımcı olmak, Bir ödeme şekli olarak kripto para birimini kabul eden alternatif enerji ürünlerinin ana çevrimiçi pazarı olmak. Energy Piyasaya yeni enerji tasarrufu ve üretim cihazları getirmek. İki ila üç yıl arasında tüm projelerde yatırım getirisini elde etmek. Özel olarak tanımlanmış iş fırsatlarının elde edilmesini sağlamak için bir IEO aracılığıyla fon sağlamak. Asya'daki Elektrikli Araçların benimsenmesini teşvik etmek. Tanımlanan belirli niş bölümleri için Elektrikli Araç şarj istasyonlarını sağlamak. Çevrimiçi bir alternatif enerji ürünü pazarı oluşturmak. Yatırım için uygun projeler üretmek. Amaçlarına ulaşmada yardımcı olacak uzun vadeli ortaklıklar oluşturmak.
Blockchain teknolojisi, yıkıcı bir teknolojidir ve bu projeye inanılmaz fikirlerini tanıtmaya başlamak ve topluluklarını kısa sürede geliştirmek için en son fırsatı sunacaktır. FRED Energy gibi projelerle daha yeşil bir dünya mümkün. Devam et ve jeton eşini satın al!
---------------------------------
Yazar Bilgileri: 
Madeinkayseri
0xf6214c2F7028f289C4DB8be6149B3b984C733482

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder