17 Eylül 2019 Salı

MainFinex Yeni Nesil Borsa

Herkese merhabalar, bildiğiniz üzere kripto para dünyası ve blockchain teknolojisi gün geçtikçe hızla gelişmekte ve yeniliklere kucak açmakta. Sizlere bu blog üzerinden yeni proje ve fikirlerin tanıtımını yapmaya devam ediyorum. Bir çok yeniliğin ortaya çıktığı bu günlerde piyasayı takip edip nabzını yoklamak gerçekten zor. Sizler için en iyi projeleri seçerek onlar hakkında fikir edinmenizi sağlamak istiyorum. Bugün sizlere bahsetmek üzere olduğum yeni projenin adı MainFinex. Gelecekte adını sıkça duyma olasılığınız olan gerçekçi bir proje. 


Çoğumuz artık modern Blockchain teknolojisinin faydalarını açıklamaya gerek yok. Avantajların tam olarak ne olduğunu ve hayatımızın tüm alanlarında ve alanlarında birçok teknik sürecin yapısını nasıl değiştirebileceklerini biliyoruz.
Kripto pazarı da her geçen gün daha popüler hale geliyor gibi görünüyor. Astronomik bitcoin ve Ethereum, ve diğerleri gibi cryptocurrency artış ile.
Şu anda hala yeterli becerilere sahip olmayan insan kaynaklarını kullanan birçok dijital platform var. Böylece oluşturulan teknolojinin kalitesi eksikliğine neden olur. Bu, başlangıçta iyi performans gösteren işletim sistemi platformlarını etkiler, ancak sonunda çok sayıda işlemle uğraşmak zorunda kaldığında düştü. Ve çoğu zaman kullanıcılar bu ağ sorununun neden olduğu işlem hatalarıyla karşılaşırlar. Bunu tolere edemeyen bazı kullanıcılar platformu terk etmeyi seçerler. Bu, tasarlanan teknoloji sistemi güvenilir olmadığı için gösterilen bir hayal kırıklığı şeklidir.
Yukarıdaki nedenlerimden, bugün sizi bu ticaret platformunu kullanırken kullanıcılar için harika bir deneyim sunmayı vaat eden bir ticaret platformuna tanıtacağım.

Hakkında MAİNFİNEX
Mainfinex cryptocurrency alışverişi tamamen yeni bir çözümdür. Mainfinex, dijital para birimleri satın almak, ticaret yapmak ve alışveriş yapmak için çeşitli hizmetlere sahip evrensel bir ticaret platformudur.
Mainfinex, kripto tüccarlarının bilinçli ticaret yapmak ve kripto para birimi pazarına katılmak için kullanabileceği güvenilir Borsalar sunmaktadır. Lansman sırasında Mainfinex, hepsi USDT dahil olmak üzere 15 farklı kripto para birimi çifti sundu. Mainfinex cryptocurrency borsaları, uzmanlık düzeyine rağmen, her bir merchandiser formu için bir şey sağlar. Yeni başlayanlar sezgisel arayüzü ve mainfinex'in rehberlik için birçok çevrimiçi öğreticiye sahip tradingview çizelgelerini kullandığı gerçeğini takdir edeceklerdir. Gelişmiş tüccarlar çizim araçları yüzlerce takdir edecek, göstergelerin çok sayıda, ve grafik özelleştirme yüksek düzeyde.

Amaçları
Mainfinex exchange geliştiricilerinin temel amacı, kullanıcıların her bir işlemi hızlı ve minimum bir komisyonla uygulayarak, değişim işlemlerini yürütmek için tüm kolaylıklara sahip olmalarıdır.
Bu tür bir projenin ortaya çıkmasıyla, birçok tüccarın hayatı “öncesi ve sonrası”olarak değişecektir. Mainfinex'te olduğu için, sadece pazar analizinin otomatik sunumuna ve bazı soyut teorilere dayanan en güvenilir ve yüksek kaliteli momentumu bulacaklardır. Ve doğrudan piyasa Analitiğini saatlerce oluşturan, dinamiklerini ve büyüme oranlarını açığa çıkaran profesyonel tüccarların deneyimi ve bilgisi üzerine oluşturulmuştur.
Mainfinex başlatacak ve 1 Kasım'da basit Kripto ticareti sağlayacak.
1 Kasım 2019'da, mainfinex resmi olarak piyasaya sürülecek ve kripto para birimi tüccarlarına işlemlerini tamamlamak için basitleştirilmiş bir arayüz sunacak.
Beta sürümü Mart yirmi sekiz on-line gider kez mainfinex önceki uzmanlık devolve olabilir, ve IEO Mainfinex Gregoryen takvim ay on altı başlar. MAİNFİNEX, kripto tüccarları tarafından ticareti bilmek ve kripto para birimi pazarına katılmak için kullanılabilecek emin Borsalar sunmaktadır.
Sonuç 
Şüphesiz, Mainfinex'in tüm avantajlarını ve özelliklerini takdir etmek için kısa incelemem yeterli olmayacaktır. Ancak, burada sadece projenin teknik belgeleri aracılığıyla öğrenebileceğiniz tam kavramın bir kısmına değiniyorum.
Kendi düşünceme gelince, bu projenin çok ilginç ve umut verici olduğunu düşünüyorum. Çünkü pazar gerçekten böyle bir platforma sahip değil, insanların şanslarını berbat edebilecekleri ve profesyonel tüccarlar yapabildikleri için ticaret yapmayı öğrenebilecekleri bir platform.
Ve bu sürecin özünü tam olarak anlamak için, Mainfinex'i daha ayrıntılı olarak tanımanızı öneririm. Bunu yapmak için, bu makalenin sonunda bulacağınız bağlantıları gerekli tüm kaynakları hazırladım. O! İlginiz için teşekkür ederiz ve daha sonra tekrar bir araya umuyoruz!
Daha fazla bilgi için:
*****************************
Yazar Bilgileri: 
Madeinkayseri
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2409627
0xf6214c2F7028f289C4DB8be6149B3b984C733482

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder